De mens achter

Ik ben Boudy Pilgram.
Van oorsprong heb ik een fysiotherapie-achtergrond waar ik 26 jaar werkzaam in ben geweest. Vervolgens ben ik, vanaf 1995,  acupunctuurpraktijk Tao gestart in Wateringen en vanaf 2003 ben ik gepassioneerd(!) bezig met NLP-coaching. Uiteindelijk uitmondend in coachingsbedrijf: Qi-coaching.

Acupunctuur als één van de pijlers van de Chinese Geneeskunde, heeft mij laten inzien dat balans veel verder strekt dan alleen mijzelf. Het gaat ook om in harmonie leven met de mensen om ons heen, de omgeving waar ik deel van uit maak en zelfs het universum waar ik een onderdeel van ben.De overtuiging die hier aan ten grondslag ligt is dat ‘we verbonden zijn met alles en iedereen in deze wereld”…..

De visie die  mij dan ook drijft is:

“BALANS IN JEZELF DRAAGT BIJ AAN EEN EVENWICHTIGE WERELD”

De missie die ik me ten doel heb gesteld is: “de voorwaarden bij mensen te creëren om hun balans te hervinden”. Ik doe dit door gebruik te maken van Chinese Geneeskunde, met name: acupunctuur, kruiden, voeding en qi-gong.
Tevens maak ik veelvuldig gebruik  van de combinatie met mijn fysiotherapie- en coachingstechnieken om zodoende een breed palet aan mogelijkheden aan te kunnen bieden aan mijn klanten.

Het is mij een voorrecht om een bijdrage te leveren aan een “evenwichtige wereld”

“Wees welkom bij Tao-acupunctuur!”